Jdi na obsah Jdi na menu
 


Polygon - letiště Věkoše HK a jízda v Porsche, která se nakonec nekonala

30. 4. 2017

K narozeninám jsem dostala od kamarádek jízdu v Porsche Cayman na polygonu letiště Věkoše v Hradci Králové, s tím, že to spojíme zároveň i s výletem na dané místo. Akci koupili na slevovém portálu, společně jsme se po předání daru dohodli na termínu s tím, že na místo zavolám a objednám termín. 

Nepříjemné překvapení nastalo hned po prvním zavolání a to ve chvíli kdy jsem chtěla objednat námi dohodnuté datum. Že prý to nejde a mají jen jeden termín v měsíci, kdy na letišti jsou. Na můj dotaz, proč teda nejsou termíny možností vypsány na slevovém portálu, aby se člověk už před tím než to koupí mohl rozhodnout zda-li mu termíny budou pasovat bylo odpovězeno, že na slevomat to šlo v prosinci a to termíny nevěděli. Vzhledem k tomu, že jsem volala v dubnu, jistě už nějakou dobu termíny věděli, nicméně stejně nepovažovali za nutné, to u voucheru zmínit. Na každý den, dál připadaly 3 časy, v kterým je možné přijet. Z největší pravděpodobností by totiž holky vyhodnotily, že při mém zaměstnání kdy nevím dopředu data natáčení toto není ideální dárek s termíny jeden v měsíci. 

Trochu mě překvapilo, že mi paní řekla ať počítám s cca 2,5h které tam strávíme. Co může na 2 kolech v Porsche trvat 2 hodiny? :-) Nechápu. Ale to už jsem měla brzo zjistit. 

Nicméně teď už nám nezbývalo než se s danou situací nějak poprat. A tak jsem obdržela 4 termíny a děj se vůle boží. 2 jsem rovnou zavrhla, protože jsem věděla že budu muset být v práci a 2 byly otevřeny k diskuzi. Nakonec se nám podařilo najít jeden společný a já se modlila, aby mi do toho nevlezlo natáčení a já to nemusela rušit. Natáčení do toho sice nakonec vlezlo, ale protože to byla nočka, zdálo se, že vše klapne na pohodu. 

Ráno jsme vyjeli do Hradce, vyšplhali na Bílou věž, prošli město a na 15h jsme dojeli na Polygon. 

Tam za stolkem seděla jedna harpie a jedna milá paní, která se vše snažila zachránit. Hned jak jsem přišla a ukázala voucher na Porsche mi totiž harpije sdělila, že Porsche se rozbilo a ať přijdu jindy. 

porche.jpg

Tak jsem jí vysvětlila, že jsme do Hradce přijeli až z Prahy a rozhodně se to nechystáme absolvovat znovu, nehledě na to, že z jejich 4 termínů zbývali 2, které točím, takže bylo bez šance že bych se tam dostala znovu. 

Načež vychrlila další návrh, že maj teda alternativu, že se místo PORSCHE můžu projet FIATEM :-D

fiat.jpg

(to už jsem myslela, že po ní skočím) nebo BMW M4 což je sice pěkné auto, nicméně to není PORSCHE. 

bmw-m4.jpg

Tak jsem paní vysvětlila, že spíš než o požitek z toho, že mi nabízí stejně silné auto mi jde o to, že budu sedět v autě za několik milionu, do auta, do kterého už si asi NIKDY nebudu mít příležitost sednout. 

To jsem se dost potkala s nepochopením.  :-) Tak zkouším, že fakt se tam jindy nedostanu, ale zároveň nechci sedět v obyčejném FIATU, jaká je teda další alternativa kterou mi nabízí, když se jim rozbilo porche. Tak prej žádná :-D

Načež ta milá paní vedle, tušíc, že by se brzo mohla ztrhnout pěkná bouřka se to snaží napravit a ptá se furie, jestli by třeba nešlo, že by mi nabídli projížďku lamborghini na jedno kolo místo dvou, protože voucher na to je dražší. 

Tak prej taky nešlo. To už začínám být celkem nasraná. 

Milá paní mě bere ven, že se podíváme na to BMW, že fakt není špatný. 

Venku jí znovu vysvětluju, že spíš jde o zážitek sedět v luxusním autě než cokoliv jiného. A tak se nabízí, že možná za příplatek 500,- by byla schopna zařídit alternativu buď Ferrari nebo Lamba. Konečně mám pocit, že se někam dostáváme a že se mě zas někdo jen nepokouší osrat. Kývu tedy a paní za chvíli přichází s tím, že to klaplo. 

Dostávám do ruky kartičku a číslo 28. Tak se ptám, za jak dlouho se dostanu zhruba na řadu... prý tak za 2h :-D To už mě musí křísit. 

Venku se odehrává cirkus kde stojí početná skupina lidí, všichni čekají na nějakou jízdu, a blonďatá ženština tam jak u kolotočářů vyřvává čísla. Půlka lidí odešla bůh ví kam, takže čísel se samozřejmě dobrat nemůže. Zázemí tam žádné nenajdete, kam by se dalo sednout na ty dvě hodiny, takže většina se prostě jela projet zpátky do města. Do toho se občas stane, že někdo má kupodivu číslo stejné na to samé auto, tak si mají prej střihnout. 

Organizace hadr.  Nechápu, kde je problém, zapsat lidi na data po 10min od sebe a ne navolat všechny na stejný čas. Potkávám na místě Erika Meldika - známého z Viral Brothers. Já jsem se s ním potkala v Austrálii, kde jsme spolu studovali na jedné škole a ten už tam prý čeká od 13h. No co vám budu povídat, na řadu jsme oba přišli kolem 17h. 

Nicméně Lamborghini je pecka, vevnitř to vypadá fakt vymazleně a jede to rychle tak, až se sami sebe bojíte :-D Dvě kola rychle utečou, vevnitř na mě instruktor pořád huláká ať na to kurva šlápnu a jedu rychlejš :-D Jenže dráha je tak malá, že jen co to rozjedu už musím zase brzdit. Celé je to otázka asi 5ti minut a je po všem :-D Takže největší zážitek má člověk nakonec z toho několika hodinového čekání na letišti :-)

lambo.jpg

lambo-uvnitr.jpg

lambo-uvnitr2.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář